Sosial helt med ungdommelig livsstil

Som et ungt menneske har man få bekymringer og er på toppen av verden. Man kan være aktiv hele dagen, og attpåtil være oppe noen timer til, før man tar kveld. Som ung trener man jevnlig og er kanskje på sitt aller sterkeste i denne alderen. Dette gjør at man blir enda mer utholdende. Man kjører på og lever livet. Kanskje man elsker utenlandsreiser, og kombinerer lange dager med studier og fest og uteliv. Denne livsstilen unner man hver og en som vokser opp til voksne mennesker. Man lever livet og gjør seg erfaringer. Både på godt og på vondt. Noe som er det å bli hele mennesker. Så man kan si at en ungdommelig livsstil, innehar alle disse ytterpunktene som kan føre til endret livsstil og som i verste fall kan føre til livsstilssykdommer. Livsstil er definitivt noe som endres med alderen. Men noe holder koken i mange år etter at de burde ha lagt inn årene.

 

Keith Richards harde livsstil

 

Man kan se det i ansiktet til denne legendariske Rolling Stones artisten. Han har definitivt levd som en ungdom som er på sitt livs høydepunkt. Og han har levd det slik som akkurat han kan. Selv med dette rynkete, dratte ansiktet, holder mannen som er godt opp i 70 årene koken, og reiser fortsatt verden rundt og holder konserter. Så sent som for noen år siden, var mannen i fare. Da hadde han klatret opp i et palmetre, og klart å falle ned. Men denne mannen hadde ikke tenkt til å avslutte den ungdommelige livsstilen. Nei, noen holder ut.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *