Slik får du et stort kjøkken på et lite budsjett – 10 tips

Er stor stil synonymt med stor prislapp? Nei, selvfølgelig ikke – slik får du et mer luksuriøst kjøkken med enkle midler.

Med detaljer som nye knopper, sprutdeksler og miksere, kan en renovering være unødvendig hvis du bare ønsker å gi kjøkkenet ditt en oppdatering. Her er 10 ideer som forvandler kjøkkenet ditt hver dag til stor!

  1. Bytt ut belysningen

Fluorescerende lamper og lave kjøkkenlamper gir ikke noe stort inntrykk. Bytt lyrikken til spotlights, både i taket og over vasken. Spotlights øker taket, tar minimal plass og gir en luksuriøs følelse med dimmer.

  1. Påfør et godt sprutdeksel

Bare ved å sette opp en trendy spraybeskytter, øker stilen fra 0 til 100, bare kikk på dette lille kjøkkenet. Vær oppmerksom på at andre møbler kun har en sving med ny farge.

  1. Lag lounge-stil

En vegghengende magasinbehold gjør kjøkkenet til en luksuriøs salong. Sett opp fiksjonsmagasiner, matlagingsmagasiner og andre titler for en kombinasjon som er fargekoordinert og er nydelig å lese, både for deg og gjestene dine.

  1. Forstørr med åpne hyller

Bytt overlegget mot åpne hyller for et romslig kjøkken. På hyllene er det enkelt å skape storstilt stilleben med de mest luksuriøse detaljene.

  1. Gjør en fokusert innsats

Kombiner enklere overflater, som malte vegger eller standardfliser, med luksuriøse materialer og få en kul effekt og personlig berøring ved kjøp. Når du kjøper en kvadratmeter materiale i stedet for et komplett sprutdeksel, er det både billigere å sende hjem og kjøpe.

  1. Gjør kjøkkenet til et fint rom

Gi kjøkkenstuen svinger for et kjøligere inntrykk og et mer koselig sted å slappe av. Fokuser på detaljer!

Et muggen mønster på veggen og en sofa gjør at kjøkkenet føles mer som et fint rom. Det vil også være fint i kjøkkenet med planter og en koselig brett over kjøkkenstolen. Du kan også inkludere vakre duker for å gi rommet en varmere følelse.

  1. Bland stilige detaljer

En ny mikser er en enkel og billig oppdatering på kjøkkenet som gjør stor forskjell. Pass på å bytte til en mikser som gir mer plass i vasken.

  1. Bytt ut håndtak og beslag

Det er overraskende effektivt å skifte knotter og beslag til kjøkkenskap og skap. Bytt til skinnhåndtak eller messingknapper til et kjøkken med detaljer som fullfører stilen.

  1. Sett en “twist” med farge

Hvis du maler veggen i samme farge som kjøkkeninnredningen, får en ensartet og stilig følelse.

  1. Unngå totalrenovering

Å rive hele kjøkkenet og sette inn en ny er ikke alltid nødvendig. Unngå det hvis du mulig!

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *