En utradisjonell og praktisk vei til bedre helse

Har du problemer med å finne motivasjonen og viljen til å endre livsstil og utvikle bedre vaner? Fasiten kan være noe enklere enn du tror, og du vil nyte godt av langt mer enn en bedre helse. Du vil også skape rutiner i livet ditt, og du vil føle en større tilfredshet av det du gjør. Den opplagte, men utradisjonelle metoden kalles orden og struktur. Metoden er vitenskapelig utprøvd og er garantert å virke.

For mange er det et ork å ta fatt på veien til en bedre helse. Hvis du sliter med denne følelsen, er det grunn til å tro at også andre må lide for din mangel til å strekke til. Vi påvirker kontinuerlig våre omgivelser, og desto viktigere er det å trå frem som et godt eksempel. Start alltid med deg selv og ikke bruk dårlige unnskyldninger til å forklare hvorfor situasjonen er som den er. Viktigheten av å ta våre på egne liv er en særdeles undervurdert egenskap, som dessverre forsømmes av mange.

Professor i psykologi, Jordan Peterson, har utviklet et sett med leveregler som viser hvordan du gradvis kan forbedre ditt eget liv ved hjelp av relativt enkle gjøremål. Levereglene legger ansvaret på deg, og det er der det bør ligge. Du skal ta ansvar for de tingene du er ansvarlig for og du skal verdsette de verdiene som er viktig for å få et godt forhold til det samfunnet du lever i. Start med å være ærlig, både med deg selv og andre. Ærlighet er en egenskap som er sjeldnere enn du tror, men også viktigere enn du tror. Forteller du sannheten, trenger du aldri bekymre deg for det du tidligere har sagt eller gjort. Du trenger ikke bruke energi på å dikte opp historier som skal samsvare med tidligere løgner, og du kan leve et mer bekymringsfritt liv. Sannhet hjelper andre å forbedre seg, og det hjelper å overkomme barrièrer som tidligere har hindret deg.

Ta vare på deg selv og omgivelsene rundt deg. Hold boligen din ryddig og fin slik at du har struktur på livet ditt. Rot og ryddighet er en refleksjon på personen du er og hvordan du velger å leve livet ditt. Orden i hjemmet vil automatisk gi deg mer orden i livet, og det vil være lettere for deg å ta reflekterte avgjørelser og leve et mer fornuftig liv. Ha rutiner og sørg for at det som kreves alltid blir gjort. Hold huset i god stand eller puss det opp om nødvendig. Inspirasjonen kan du finne her. Opprettholder du en viss standard rundt deg vil du automatisk oppleve at andre brikker i livet også faller på plass. Struktur og orden er vesentlige deler til et liv med god helse.

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *